Beboere hjem efter tragisk brand


Beboere hjem efter tragisk brand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet og brandeksperter leder efter årsagen til dødsbrand i lejlighed i Nivå, hvor et søskendepar mistede livet i en brand. De øvrige beboere vender hjem.

Beboerne i en opgang i Nivå i Nordsjælland kunne mandag vende tilbage til deres lejligheder efter weekendens tragiske brand. Branden kostede et søskendepar - en pige på to år og en dreng på fire år - livet.

Børnene blev passet af deres mormor, som er indlagt på Rigshospitalet med svær røgforgiftning. Politiet forventer ikke at kunne få hende i tale før onsdag.

Også onsdag vil Nordsjællands Politi og eksperter fra Brandteknisk Institut undersøge lejligheden for defekte el-installationer.

- Vi vil gerne have undersøgt fryseren, køleskabet og andre elektriske installationer, siger efterforskningsleder Henning Svendsen.

- Vi har ingen indikationer på en el-brand, men i en så tragisk sag skal vi for alles skyld have fundet en årsag, siger han.

Lejligheden i Nivåhøjparken i Nivå var omspændt af flammer, da børnenes mor kom hjem fra arbejde lørdag aften. Det var umuligt at komme ind i lejligheden.

Først da branden var slukket, fandt man de to små børn og deres 56-årige mormor liggende livløse i lejligheden. Børnene døde sandsynligvis som følge af røgforgiftning, mens de lå og sov.

Mormoren ligger nu med svære røgskader i et trykkammer på Rigshospitalet.

- Hendes tilstand beskrives af lægerne som stabil. Vi vil tale med hende, så snart vi får lægernes accept, siger Henning Svendsen.

Politiet udelukker, at uvedkommende har været i lejligheden

Opgangens omkring 15 beboere måtte indkvarteres på nærliggende moteller, mens folk fra hjemmeværnet i mellemtiden bevogtede de tomme lejligheder.

Beboere hjem efter tragisk brand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce