Barfoed taler uklart om Christmas-comeback


Barfoed taler uklart om Christmas-comeback

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den konservative partiformand har ikke hørt om K-medlemskort til Pia Christmas-Møller igen.

De Konservatives partiformand, Lars Barfoed (K), vil slet ikke diskutere med pressen, hvorvidt løsgængeren Pia Christmas-Møller, der er kommet med i 2020-forhandlingerne på et afbud, er på vej mod en konservativ renæssance.

- Jeg har ikke hørt om noget ønske om medlemskort, siger Lars Barfoed.

Pia Christmas-Møller forlod Det Konservative Folkeparti i 2007 og har siden da ageret løsgænger i Folketinget.

Men efter at Kristendemokraternes enemand i Folketinget, Per Ørum Jørgensen, tirsdag forlod 2020-forhandlingerne, har der været en politisk åbning for Pia Christmas-Møller, og den har hun udnyttet til at støtte regeringen og Dansk Folkeparti.

Partiformanden for hendes tidligere parti vil dog ikke udtale sig om, hvorvidt det er et tegn på løsgængerens genkomst hos De Konservative.

- Jeg mener virkelig klart og tydeligt, at man ikke kan forhandle sig til et medlemskort i Det Konservative Folkeparti, siger Lars Barfoed.

Spørgsmål: Byder du hende velkommen, hvis hun ønsker at vende tilbage til partiet?

- Jeg vil ikke gå og kommentere på den type historier, for jeg har ikke hørt, om der er noget reelt i det. Hun har ikke engang selv rejst det spørgsmål, siger Lars Barfoed.

Siden Pia Christmas-Møller tirsdag tilsluttede sig til 2020-forhandlingerne i Finansministeriet, har hun selv udtalt, at der ikke er en sammenhæng mellem forhandlingerne og en tilbagevenden til K.

Barfoed taler uklart om Christmas-comeback

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce