Barfoed: Boligjobordning går ikke til udlandet


Barfoed: Boligjobordning går ikke til udlandet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Barfoed sætter spørgsmålstegn ved, om nogen danskere overhovedet vil renovere deres sommerhuse i udlandet.

Danskere med sommerhuse i udlandet kan bruge det nye fradrag i boligjobordningen til at få renoveret deres sommerhus i eksempelvis Sverige eller Frankrig.

Dermed kan en del af de 3,3 milliarder kroner, ordningen koster over de næste to år, i realiteten gå til at skabe job for udenlandske håndværkere i deres hjemlande.

Men den udvikling tror De Konservatives formand Lars Barfoed ikke på. På spørgsmålet om, hvad regeringen og de borgerlige partier har gjort for at sikre sig i mod, at penge ryger til udlandet, siger han:

- Det har vi ikke været så optaget af, fordi de aller, aller fleste sommerhuse, som danskere ejer, de ligger i Danmark.

- Derfor vil det formentlig være så lille en gruppe, at det ikke engang vil kunne måles, hvis der overhovedet er nogen danskere, som får et fradrag for sommerhuse i udlandet, siger Lars Barfoed.

Han vil dog holde øje med udviklingen:

- Nu gælder ordningen foreløbigt i to år. Dem skal vi bruge til at gøre os nogle erfaringer med det. Jeg ønsker boligordningen gjort permanent og forbedret med et højere fradrag, og der skal vi se, om der skal ske justeringer, siger Lars Barfoed.

Parterne forventer, at det vil koste 100 millioner kroner i 2013 og 200 millioner kroner i 2014 at tage sommerhuse og fritidshuse med ind i boligjobordningen, der hidtil kun har rettet sig mod danskernes almindelige bolig.

- De fleste sommerhuse ligger i lavvækstområder, hvor der er særlig behov for at sætte gang i de små- og mellemstorevirksomheder. Derfor har det været et stort ønske for os at sommerhusene blev omfattet af ordningen, siger Lars Barfoed.

Barfoed: Boligjobordning går ikke til udlandet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce