Bandeleder frifindes for zoneforbud


Bandeleder frifindes for zoneforbud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LTF-medlemmet, der sidder varetægtsfængslet sigtet for drabsforsøg, har ikke overtrådt politiets zoneforbud.

Der var ikke tale om en lovovertrædelse, da en 26-årig lederfigur fra banden Loyal To Familia (LTF) i februar måned bevægede sig rundt på Indre Nørrebro.

Manden havde ellers af politiet fået et såkaldt zoneforbud, der forbød ham at bevæge sig inden for et bestemt område. Området var en adresse på Nørrebro og en radius af 500 meter derfra.

Men Københavns Byret frifandt altså den 26-årige mand, der i retten forklarede, at han selv har bopæl inden for det forbudte område - og at hele hans familie bor i netop det område.

Zoneforbuddet blev udstedt den 3. februar, men den 15. februar blev bandelederen anholdt, mens han bevægede sig rundt i området.

- De var omkring 10 medlemmer af LTF der mødtes med fem medlemmer fra Brothas omkring Blågårds Plads og gik rundt sammen, forklarede et vidne fra politiet i retten.

Politiet observerede hans tilstedeværelse og fulgte efter grupperingen, og da de på et tidspunkt stod stille vurderede betjentene at han "tog ophold", som det kaldes - og netop at tage ophold i det forbudte område, fører til anholdelse, hvorimod man gerne må bevæge sig igennem.

- Jeg var på vej over til min moster. Hun bor i den gård, hvor politiet så mig stå stille i 10 sekunder, forklarede den nu frifundne mand, da han svarede på spørgsmål fra sin forsvarer.

Manden ønskede ikke at lade sig afhøre af anklageren.

Han sidder for tiden varetægtsfængslet og har gjort det siden den 13. marts. Her blev han varetægtsfængslet efter en sigtelse for drabsforsøg, røveri og vold af særlig grov og farlig karakter i form at et knivoverfald.

Bandeleder frifindes for zoneforbud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce