Tilbud om alt fra køkkenhjælp til lån af lokaler strømmer ind, efter 42-årige Vivi Schmidt delte sin historie på Fyens.dk.

Ringe: Fynboerne har tilsyneladende hjertet på det rette sted.
Det er i hvert fald strømmet ind fra hele Fyn med tilbud til 42-årige Vivi Schmidt fra Ringe, der onsdag på Fyens.dk delte sin historie på Fyens.dk og sit råb om hjælp til at få givet sine tvillinger en konfirmationsfest ud over det sædvanlige.

Og det er både via mail, Facebook og i artiklens kommentarfelt på Fyens.dk.

Tilbuddene drejer sig om alt lige fra tilbud om køkkenhjælp, lån af telte, donation af drikkevarer, madlavning og lån af lokaler til håropsætning, kørsel til og fra kirken, kagebagning, musik, sangskrivning og afholdelse af hele festen på diverse restaurationer.

Blandt andet skriver Stefan Foschi fra Restaurant Fynboen, at de tilbyder at holde konfirmationen uden at skulle have noget for det.
- Er det for langt væk, kan vi arrangere maden som catering inklusiv en kok, der sørger for det hele. Det er uden beregning, skriver han blandt andet. Kommentaren alene har i skrivende stund fået 325 likes.

Torsdag morgen har en familie henvendt sig på redaktionen og tilbudt Vivi Schmidt 3000 kroner til at holde konfirmation for.

"Den sejeste mor"

Også 42-årige Vivi Schmidt får et par opmuntrende ord med på vejen. Rie Vester Mortensen skriver bl.a. på Fyens.dk:

"Hvor er det dog dejligt at se, at så mange fantastiske mennesker byder ind med hjælp. Håber I får en fantastisk dag. Og tillykke til Alexander og Cecilie for at have den sejeste mor. Kh en mor som selv har tvillinger".

Ann Husum skriver:

"Puha kæreste vivi. Sender dig og dine børn et kæmpe kram."
Vivi Schmidts tvillinger Cecilie og Alexander skal konfirmeres i Ringe Kirke den 14. maj. Men efter Vivi Schmidts sygdom er eskaleret, er det ikke længere muligt for hende selv at stå for konfirmationen i hjemlige rammer, som det ellers var planen.

Derfor tog hun sagde i egen hånd og fortalte onsdag på Fyens.dk, hvordan hun har taget kontakt til flere fynske feststeder og spurgt, om de i sidste øjeblik vil hjælpe med at donere noget af festen samt lægge lokaler til en drømmekonfirmation.

Men nu viser det sig måske, at hjælpen kommer fra en helt anden kant.
Se flere kommentarer på artiklen herunder eller på Fyens.dks facebookside

  • Billede

    Af:

    Journalist på Faaborg-Midtfyn-redaktionen. Skriver til Fyns Amts Avis, Fyens Stiftstidende, Ugeavisen Faaborg, fyens.dk og mitfyn.dk.

  • Af:

Mere om emnet

Se alle
6
Kender kræft tæt på: Fynsk topkok vil hjælpe kræftramt mor

Kender kræft tæt på: Fynsk topkok vil hjælpe kræftramt mor

68
Kræftsyg mor beder om hjælp: Hvem vil holde mine børns konfirmation?

Kræftsyg mor beder om hjælp: Hvem vil holde mine børns konfirmation?

Kræftsyg mor: Jeg er fuldstændig overvældet

Kræftsyg mor: Jeg er fuldstændig overvældet