BZ-festival skaber politisk ballade


BZ-festival skaber politisk ballade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Baggrunden er, at flere politikere vil trække tilladelsen til festivalen tilbage, fordi bz-bevægelsen er involveret i arrangementet, men byens borgmester Jørgen Henningsen (S) har besluttet at tillade festivalen, der begynder i dag.

- Jeg er fuldstændig ligeglad med, hvad borgmesteren mener. Han repræsenterer ikke flertallet i kulturudvalget, siger Morten S. Petersen (DF).

Morten S. Petersen kontaktede i aftes de øvrige medlemmer af kommunens kulturudvalg for at dokumentere, at fem ud af syv politikere herfra angiveligt ønsker at tilbagetrække tilladelsen til kulturfestival "Kunst i Det Grønne".

Skalkeskjul

I lighed med andre Svendborg-politikere finder Morten S. Petersen det dokumenteret, at festivalen udgør et skalkeskjul for ikke mindst københavnske bz-grupper, der vil besætte tomme ejendomme i Svendborg.

- Når jeg har samlet mit flertal, må politiet tage ud til campisterne og fortælle, at de ikke længere har lov at opholde sig på kommunens areal. Hvis de så bagefter går amok og smadrer svømmehallen eller rådhuset, ligger der en politimæssig opgave og venter. Den kan jeg ikke bekymre mig om, siger Morten S. Petersen.

Netop politiet har lagt stor pression på borgmester Jørgen Henningsen for at sikre, at festivalen afvikles efter planen. Så ved man, hvor de tilrejsende befinder sig.

BZ-festival skaber politisk ballade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce