Bilerne er næsten totalskadet efter brandattentat, oplyser politiet. Det er tredje nat med bilbrande.

For tredje nat i træk er politi og brandvæsen blevet kaldt ud til bilbrande på den københavnske vestegn.

En personbil af mærket BMW og en varebil af mærket Volkswagen er natten til tirsdag blevet sat i brand i Glostrup. Det oplyser Københavns Vestegns Politi.

Begge køretøjer var særdeles brandskadede, da politiet kom frem, men branden er nu slukket. Hændelsen blev anmeldt klokken 2.08.

- Vi antager, at branden er påsat og hører gerne fra vidner, der måtte have set eller hørt noget. Der pågår en del efterforskning af forholdet, og vi har for nærværende ikke yderligere kommentarer, udtaler vagtchef Brian Munck.

Bilerne holdt ved Glostrup Storcenter.

Natten til mandag brændte otte biler på en parkeringsplads ved et bilsynscenter i Brøndby ud. Og natten til søndag gik det ud over et tilsvarende antal biler i en carport i Albertslund.

København og omegn har i flere uger været ramt af påsatte bilbrande.

En mand mistænkes af politiet for at have en stribe brande på samvittigheden. Varetægtsfængslingen af ham har dog ikke stoppet rækken af bilbrande.

Tilsyneladende er nogle personer i Danmark blevet inspireret af fænomenet med et stort antal brændende køretøjer i flere svenske byer i sommer, har politiet tidligere sagt.

Mere om emnet

Se alle

Otte biler sat i brand på bilsynscenter

Ni biler gik op i røg på Amager og i Albertslund i nat

Ni biler gik op i røg på Amager og i Albertslund i nat

Overvågning: Endnu en bil sat i brand

Overvågning: Endnu en bil sat i brand