Avisens kæle-kænguru

En ny lille maskot har fundet sig til rette på Ekstra Bladet - en kænguru-unge er blevet redaktionens kæledægge. Også Fyens Stiftstidende-journalist Ivar Juel Nordentoft er faldet for den lille fyr ...

Avisens kæle-kænguru

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Måske en ny trend i danske virksomheder: På Ekstra Bladets redaktion i København har en kænguru-unge fundet sig til rette.

Hvem kan stå for en kænguru-unge, når man lige støder på en? I hvert fald ikke Odense-redaktionens største dyreven, Ivar Juel Nordentoft, der har bragt mange vildfarne kæledyr sikkert hjem igen.

Han trådte straks i karakter, da han fik øje på en kænguru-unge under et besøg på Ekstra Bladets redaktion i København forleden. Den lille kænguru kan ikke klare at være alene hjemme, så sekretær Anne-Marie Wang havde fået lov til at tage den med på arbejde.

Så nu kan ingen da sige, at de mangler en "guru" på formiddagsbladet.

- En kæmpechance - at røre ved en kænguru. Den var lækker. Helt blød og meget kælen, men med nogle gevaldige og faretruende kløer på bagbenene. Men jeg ved ikke, hvad min hund Sylvester ville sige til det, hvis jeg kom med en - så jeg lod den blive på Rådhuspladsen, siger Ivar Juel Nordentoft.

Avisens kæle-kænguru

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce