Artige "unger" i Nordvest


Artige "unger" i Nordvest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Siden overtagelsen af det nye ungdomshus har der været stille omkring de unge. Hverken kommunen eller politiet har modtaget klager over de nye naboer.

I dag har de unge på Dortheavej i Københavns nordvest-kvarter været herre i eget ungdomshus i en måned. Og som nogle røster frygtede, så har de unge ikke brugt tiden på at lave ballade. De unge er nemlig travlt beskæftiget med at bygge om og indrette sig i de nye lokaler.

- I denne weekend havde vi en vellykket arbejdsweekend. Vi er kommet godt i gang med at bygge på vores hus. Et af de store projekter har været at lydisolere hele stueetagen. Vi har også bygget en scene, og vi er godt i gang med en bar, lyder det i et indlæg fra d. 22 juli på de unges hjemmeside.

Aktiviteterne i det nye hus har indtil videre ikke resulteret i nogle klager til Københavns Kommune, oplyser Jeanette Hardrup fra Center for Miljø.

Heller ikke nærpolitiet på Station Bellahøj kan berette om kriminalitet, der kan relateres særskilt til de nye beboere.

- Vi har haft tre mindre sager om hærværk med graffiti. Men vi kan ikke sige, at det er sager, der knytter sig til huset. For graffitien kunne også sagtens stamme fra andre beboere i området, siger operativ leder på Station Bellahøj, Kim Østergaard.

Artige "unger" i Nordvest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce