Arnfeldt vil ikke svare på flere spørgsmål i skattesag

Tidligere spindoktor Peter Arnfeldt ankommer til afhøring Skattesagskommissionen i Søborg, d. 29. august sidste år.
Foto: Jens Dresling/POLFOTO/arkiv

Arnfeldt vil ikke svare på flere spørgsmål i skattesag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skattesagskommissionen opgiver at indkalde Troels Lunds særlige rådgiver Peter Arnfeldt til flere afhøringer.

Skattesagskommissionen får ikke mulighed for at stille flere spørgsmål til Troels Lund Poulsens (V) daværende særlige rådgiver Peter Arnfeldt om behandlingen af Helle Thorning-Schmidts (S) skattesag.

Ifølge Skattesagskommissionen har Peter Arnfeldt afvist at svare på flere spørgsmål, og derfor opgiver kommissionen nu at indkalde ham, hvilket ellers var planlagt:

- Kommissionen har frafaldet Peter Arnfeldt, da hans bisidder den 22. oktober 2013 har meddelt, at hans klient ikke ønsker at besvare spørgsmål fra kommissionen eller bisidderne, lyder det på Skattesagskommissionens hjemmeside.

Peter Arnfeldt har tidligere luftet muligheden for, at han ikke ville svare på flere spørgsmål, fordi han er sigtet af politiet for at have lækket fortrolige informationer til pressen om statsministerparrets skatteforhold.

Arnfeldt frygtede, at det ville trække efterforskningen i langdrag, hvis han blev afhørt igen.

Kort før den planlagte genafhøring i september meddelte Peter Arnfeldt dog til dr.dk, at han alligevel ville møde op i Skattesagskommissionen.

- Jeg har jo sagt, at jeg ikke ville udtale mig om lækagedelen, så længe politiet ikke foretager sig noget i efterforskningen overhovedet.

- Til gengæld vil jeg selvfølgelig gerne fortælle, hvad jeg kan eller ved, om den store den sag, påvirkningsdelen, sagde han i september til dr.dk.

Påvirkningsdelen handler om, hvorvidt personer uden for Skat København forsøgte at påvirke udfaldet af Thorning-parrets skattesag.

Skattesagskommissionen har i mellemtiden ifølge dr.dk lovet Peter Arnfeldt, at der ikke bliver nogen spørgsmål om lækagedelen, når den tidligere spindoktor skulle møde op til endnu en afhøring.

Alligevel har Peter Arnfeldt altså ifølge Skattesagskommissionen afvist at svare på flere spørgsmål.

Arnfeldt vil ikke svare på flere spørgsmål i skattesag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce