Ansatte vil væk fra TDC


Ansatte vil væk fra TDC

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ønsket om at forlade telefonselskabet TDC er overvældende. Antallet af ansatte, der er parate til at gå frivilligt, er så stort, at 90 procent af de 1650 varslede fyringer kan ordnes ad frivillighedens vej.

Det blev resultatet af weekendens forhandlinger mellem TDC's ledelse og selskabets tillidsfolk.

- Resultatet er fantastisk flot. Desværre viser det sig nu, at ledelsen ikke er villig til at finde en fratrædelsesordning for de ansatte, der er så uheldige, at de skal fyres, selv om de ikke er blandt dem, der ønsker at forlade selskabet, siger den fynske TDC-fællestillidsmand Steen Jacobsen.

På Fyn skal i alt 120 TDC-ansatte ud af vagten. Det drejer sig om 100 teknikere og servicemedarbejdere og 20 ledere og andre højtuddannede.

Mindst 100 af dem har meldt sig til frivilligt at forlade selskabet mod en godtgørelse, der kan være op til et års løn.

Men de sidste 10-15 fynske fyringer sker på gråt papir. Uden en krone i godtgørelse.

- Vi har forhandlet i tre dage med ledelsen for at få en aftale på plads. Men alt er blevet afvist, siger Steen Jacobsen.

- Vi er mildt sagt rystede over, at ledelsen er parat til at optræde så kynisk, når det ikke handler om flere personer.

På landsplan vil det være cirka 150 TDC-ansatte, der går glip af et økonomisk skulderklap på op til en årsløn, fordi de bliver fyret selvom de hellere ville fortsætte deres arbejde i TDC.

TDC ønsker ikke at kommentere sagen før tirsdag, hvor de ansatte efter planen får at vide, hvem der der kommer ud af firmaet med en pengepose i hånden - og hvem der må nøjes med en fyreseddel.

Ansatte vil væk fra TDC

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce