Anonymt brev risikerer at blive skrottet

Anonymt brev risikerer at blive skrottet
Foto: POLFOTO/Finn Frandsen

Anonymt brev risikerer at blive skrottet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Formanden for Skattesagskommissionen vil slette anonymt brev, hvis der ikke fremkommer beviser for indholdet.

Ring til formanden for Skattesagskommissionen. Eller send nogle af de beviser, som omtales i det anonyme brev, som kommissionen har modtaget.

Så konkret lyder opfordringen nu til brevskriveren af det anonyme brev, som Skattesagskommissionen modtog for nogle uger siden. Og som satte hele kommissionens arbejde i stå med udsættelse af blandt andet vidneafhøringer.

Det er kommissionens formand, Lars E. Andersen, der nu forsøger at få mere håndfaste beviser for, at brevets indhold er ægte. Derfor kan den anonyme brevskriver - hvis vedkommende findes - nu ringe til formanden.

- Hvis vi ikke får en reaktion fra den anonyme - med det forbehold, at vedkommende eksisterer - enten ved at træde frem eller sende beviser til os, så er det kommissionens opfattelse, at anonyme breve er uden betydning for os, siger Lars E. Andersen.

- Vi vil billedligt talt "delete" brevet. Alt andet vil være urimeligt overfor vidnerne, siger han til Ritzau.

Brevskriveren har i brevet blandt andet skrevet, at: "jeg kan ikke leve med, at nogle få personer forsøger at føre os alle sammen bag lyset. Der går grænsen."

Og: "Men kommer sandheden ikke frem, på grund af de mange løgnagtige forklaringer der er blevet afgivet for Skattesagskommissionen, vil jeg på en eller anden måde træde frem ..."

- Vi kunne ikke sige til os selv, at det her var falsk. Og det forstår jeg, at politiet heller ikke kunne, forklarer Lars E. Andersen.

Det er ikke første gang, at Skattesagskommissionen har fået oplysninger i forbindelse med deres arbejde:

- Jeg har fået henvendelser fra mere eller mindre skøre kugler, som vi ikke har gjort noget ved, siger formanden.

Lars E. Andersen sidder nu klar ved sin telefon frem til tirsdag klokken 12. Herefter vil bisidderne i sagen få lov til at vise deres klienter brevet.

Anonymt brev risikerer at blive skrottet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce