Anonym brevskriver i skattesag er stadig anonym


Anonym brevskriver i skattesag er stadig anonym

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skattesagskommissionen har ikke hørt fra nogen, der kan stå bag det anonyme brev, siger kommissionens formand.

Ingen personer har henvendt sig til Skattesagskommissionen i forbindelse med afsendelsen af et anonymt brev, der anklager flere centrale vidner og højtstående Venstre-folk for at lyve i kommissionens vidneskranke.

Det oplyser kommissionens formand, Lars E. Andersen, til Ritzau.

- Den anonyme person - hvis personen findes - har ikke ringet til mig på de 26 timer. Jeg har slet ikke fået nogen reaktion. Vedkommende har hverken ringet eller sendt nogle påståede beviser, siger han.

Kommissionens formand understreger, at afsenderen af brevet stadig kan henvende sig til kommissionen, hvis han eller hun vil have sine påståede beviser for løgn og latin vurderet.

- Det her var ikke sådan en sidste frist, vi satte her klokken 12. Det var fristen for, at vidnerne kunne sætte sig og ned og få læst brevet, siger Lars E. Andersen, der nu går i gang med at planlægge kommissionens sidste afhøringer.

- Et brev fra en anonym person kan ikke bruges til noget. Så det betyder, at vi billedlig talt må "delete" brevet, og det håber jeg også, at ikke mindst hr. og fru Danmark vil gøre det samme, siger han.

Brevet fra den anonyme afsender blev sendt til kommissionen den 19. september, og herefter valgte et flertal af kommissionens tre medlemmer at overdrage sagen til Københavns Politi og udsætte de sidste afhøringer.

Brevet er skrevet på tre A4-sider, og ifølge Berlingske - der har læst brevet - så påstår afsenderen, at der ligger et politisk komplot bag myndighedernes håndtering af statsminister Helle Thorning-Schmidts (S) skatteindbetalinger.

Brevskriveren, der af hensyn til "sin velfærd" ikke vil stå frem, hævder at have beviser for konspirationen på et usb-stik, som imidlertid ikke er lagt frem.

Anonym brevskriver i skattesag er stadig anonym

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce