Anklager kæmper for at tilbageholde Broe


Anklager kæmper for at tilbageholde Broe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Amerikansk anklager kæmper for at holde Camilla Broe bag tremmer. Danskeren skal gennem nyt retsmøde torsdag.

Egentlig har Camilla Broe rettens ord for, at narkosagen mod hende skal annulleres, fordi den er forældet efter amerikansk lov.

Hun har også rettens ord for, at hun skulle have været løsladt i løbet af onsdagen, men sådan skulle det ikke gå for den 43-årige dansker.

Den amerikanske anklagemyndighed hiver nemlig nu i alle de juridiske strå, der står til dens rådighed, for at holde Camilla Broe bag tremmer.

Onsdag blev Broes løsladelse udskudt, foreløbig til torsdag eftermiddag. Her skal et nyt retsmøde tage stilling til, om Broe skal blive bag tremmer, indtil anklagemyndigheden har besluttet, om den vil appellere Floridas distriktsdomstols afgørelse om at lade sagen falde.

Camilla Broes amerikanske advokat, Theresa Van Vliet, har onsdag aften ingen kommentarer til, at Broes forældede sag endnu en gang skal være genstand for et retsmøde.

Men hun oplyser, at Broe skal blive i fængslet, indtil torsdagens retsmøde.

Ritzau har onsdag eftermiddag spurgt anklagemyndigheden om begrundelsen for at kræve Broe tilbageholdt. Svaret er, at amerikanerne blandt andet frygter, at de danske myndigheder ikke vil udlevere Broe til USA én gang til, selv hvis den amerikanske anklager får medhold i sin eventuelle appel.

"Den tiltalte var den første dansker, der blev udleveret til USA, og udleveringen blev i første omgang mødt med en vis modstand fra de danske myndigheder", lyder begrundelsen fra anklageren.

Ifølge Van Vliet er det "helt standard", at anklagemyndigheden har sendt et appelskrift til retten.

Anklager kæmper for at tilbageholde Broe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce