Anklager: Pigen var indespærret som slave


Anklager: Pigen var indespærret som slave

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brønderslevbørnene var vænnet til lidelse og afstraffelse, og den ældste pige var indespærret som slave.

De mange børn og ofre i Brønderslevsagen levede i en hverdag som slave - med ufattelig lidelse, afstraffelse og sexmisbrug i og uden for hjemmet i Serritslev i Nordjylland og tidligere på Lolland.

- Vi skal ud at køre og handle ind. Det udtryk dækkede over, at den ældste pige nu skulle udnyttes seksuelt af faren i sagen.

Det fastslår vicestatsadvokat Michael Møller Hansen i proceduren i den såkaldte Brønderslevsag mandag i byretten i Hjørring.

Anklageren siger, at sagen for ham har været barsk og næsten ubærlig. Han har haft det fysisk dårligt under afhøringerne i retten.

- Jeg er ikke tvivl om, at faren havde samleje med en stedsøster til farens ældste datter over 20 gange, siger anklageren med henvisning til pigens egen forklaring.

Ved overrebet var pigen kun 13-14 år gammel.

- Det er ekstremt grænseoverskridende, siger anklageren.

- Vi taler om en familie, hvor de mange børn har anset vold og nedværdigende behandling som værende en fast bestanddel af hverdagen. Faren udtrykker en sadistisk fasthed, siger Michael Møller Hansen.

Han mener, at faren - den 41-årige hovedanklagede - terroriserede og sexmisbrugte sin ældste datter, pigen på 21 år, der afslørede skandalen i Serritslev.

- I de tre år, hun boede hos ham i familien, terroriserede han hende i en grad, så hun bagefter blev anset som mentalt retarderet.

- Faren har fået sine 8 til 12-årige drenge til at medvirke til, at pigen skulle have sex med en hest. Det er en afstumpethed, jeg aldrig har set før, siger anklageren.

Michael Møller Hansen spurgte også henvendt til nævningerne, hvorfor moren - efter 14 års samliv med faren - ikke greb ind.

- Hun har samtykket i, at pigen fik mad i en skål som en hund. Og nogen gange slet ingen mad, siger anklageren.

I anklagen om vanrøgt, der isoleret har en straframme på to års fængsel, henviser Michael Møller Hansen til en sag fra 1951, hvor et ægtepar blev dømt.

- Men denne sag er 10 gange værre, siger han om Brønderslevsagen.

Anklager: Pigen var indespærret som slave

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce