Angreb kommer kort efter al-Qaeda-trussel


Angreb kommer kort efter al-Qaeda-trussel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ingen har påtaget sig skylden for mandagens terrorangreb mod Danmark ambassade i Islamabad. Men angrebet kommer få uger efter al-Qaeda-trussel mod Danmark.

Terrorangrebet mod den danske ambassade i Islamabad kommer halvanden måned efter, at den næstkommanderende i terrornetværket al-Qaeda, Ayman al-Zawahiri, opfordrede muslimer til at slå til mod danske mål. Det skete i form af et interview offentliggjort af As-Sahad Mediestiftelsen, der al-Qaedas propagandagren.

I interviewet, der blev offentliggjort 17. april, bliver al-Zawahiri spurgt om, hvorfor han i 2003 truede Norge og andre lande for deres støtte til USA og kampen mod terror.

"Hvorfor betragter al-Qaeda de skandinaviske lande, såsom Norge og Danmark, som mål", bliver Osama bin Ladens højre hånd spurgt om.

- Vi har truet Norge og alle andre lande, der deltager i krigen mod muslimerne, som led i forsvaret af vor ideologi, nation, os selv og vore hellige riter, svarer al-Zawahiri og fortsætter:

- Danmark har gjort sit yderste for at demonstrere sit fjendskab mod muslimerne ved gentagne gange at vanære Profeten, må Allah velsigne ham og give ham frelse. Jeg formaner og opfordrer enhver muslim, som har mulighed for det, til at skade Danmark for hermed at vise jeres støtte til vores Profet, må Allah velsigne ham og give ham frelse, og forsvarer hans estimerede ære.

- Vi vil foretrække at leve under jorden (være døde., red.) end at acceptere den begrænsede respons i form af boykot mod danske mejeriprodukter og varer. Danmark bliver ved med at vanære Profeten, må Allah velsigne ham og give ham frelse, fortsætter al-Zawahiri.

Angreb kommer kort efter al-Qaeda-trussel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce