Amerikansk dommer afviser Camilla Broe-sag


Amerikansk dommer afviser Camilla Broe-sag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den amerikanske retssag mod den narkosigtede dansker Camilla Broe er erklæret for forældet af en amerikansk domstol. Det oplyser hendes danske advokat.

Den narkosigtede dansker Camilla Broe kan måske snart blive løsladt fra sit fængselsophold i Florida i USA.

En dommer i Miami i USA har nemlig erklæret 11 af punkterne i sagen mod hende for forældet, mens de sidste tre punkter i forvejen var forældede. Det oplyser hendes danske advokat Michael Juul Eriksen.

- Vi forventer, at anklageren vil appellere sagen, men vi vil forsøge at få hende løsladt mod kaution nu, indtil appelretten har taget stilling til om sagen er forældet. For efter denne her kendelse så går hun fri, siger han.

Michael Juul Eriksen forventer, at den amerikanske domstol inden for et par dage vil tage stilling til spørgsmålet om løsladelse, og han udelukker heller ikke, at Camilla Broe måske kan få lov til at vende hjem til Danmark, mens hun venter på appelsagen.

- Men det hører dog til sjældenheder. Hvis hun bliver løsladt, vil der normalt være et vilkår om, at man ikke forlader USA, siger han.

Den danske advokat forventer, at den eventuelle appelsag også vil nå frem til, at sagen er forældet.

- Der skal meget til, før man ændrer sådan en beslutning i USA. Der kommer ikke en helt ny vurdering som i Danmark, men der skal noget helt nyt på bordet. Så det ser rimeligt lyst ud for hende, siger Michael Juul Eriksen.

Camilla Broe sidder fængslet i den amerikanske millionby på grund af en anklage om organisering talrige smuglerture med ecstasy i 1990'erne. Den 42-årige dansker indrømmede i 2001 overfor de amerikanske myndigheder, at hun sammen med sin ekskæreste drev smuglerringen, men før hun blev tiltalt i USA, vendte hun tilbage til Danmark og bosatte sig med sin datter.

I september sidste år blev hun udleveret fra Danmark til retsforfølgelse i narkotikasagen.

Amerikansk dommer afviser Camilla Broe-sag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce