Alvorlig kritik af DR-ledelse

Der rettes en hård kritik af DR-ledelsen i Kulturministeriets revisionsundersøgelse
Foto: Tariq Mikkel Khan / POLFOTO / Arkiv

Alvorlig kritik af DR-ledelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skarp kritik af DR's ledelse i sagen om byggeriet af DR Byen, som er blevet 1,7 milliarder kroner dyrere end forventet, viser omfattende revisionsundersøgelse.

Der er sønderlemmende kritik af både direktionen, bestyrelsen og byggeudvalget i DR. De har svigtet i sagen om DR Byen, som er blevet 1,7 milliarder dyrere end forventet, viser en omfattende revisionsundersøgelse fra KPMG og Grant Thornton.

Desuden viser undersøgelsen, at ledelsen ved at have grebet ind med en mere streng styring af byggeriet kunne have reduceret underskuddet med et større millionbeløb helt frem til 2006.

- Vi må desværre konstatere, at det i vid udstrækning skyldes, at DR's ledelse meget langt hen ad vejen ikke har haft tilstrækkeligt ledelsesmæssigt fokus på byggeriet og blandt andet ikke sikret, at de styringsværktøjer, der er nødvendige for en vellykket gennemførelse af et så stort byggeri, har været i orden, siger kulturminister Brian Mikkelsen (K) i en pressemeddelelse.

Ifølge ministeren vil politikerne nu læse sagen og så overveje eventuelle konsekvenser. Det er uvist, om det kan være fyringer.

Politikerne mødes i morgen om sagen.

Alvorlig kritik af DR-ledelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce