Både Billund og Københavns Lufthavn indstiller al flytrafik mod den belgiske hovedstad. Der kommer heller ingen fly fra Bruxelles.

SAS, Brussels Airlines og Ryan Air skulle i dag være fløjet fra Københavns Lufthavn og til Bruxelles.

Men al flytrafik til og fra Bruxelles Lufthavn er indtil videre indstillet på grund af eksplosionerne, skriver Københavns Lufthavn på sin hjemmeside.

Der er tale om fem afgange fra kl. 11.35 tirsdag formiddag til 21.35 tirsdag aften, der alle er aflyst.

Også Billund Lufthavn oplyser på hjemmesiden, at afgange til den belgiske hovedstad er aflyst på grund af angrebet. Her var der planlagt en enkelt afgang mod Bruxelles med flyselskabet Brussels airline.

Charterrejser upåvirkede

Skal man derimod på charterferie i påsken, kan man roligt fortsætte med at pakke sin kuffert, oplyser rejseambassadør hos Bravo Tours Stig Elling.

- Vi følger selvfølgelig Udenrigsministeriets rejsevejledninger, men indtil videre er der intet, der tyder på, at andre lufthavne bliver påvirket af angrebet, fortæller han og indskyder:

- Det bedste man kan gøre er faktisk at besinde sig og glæde sig til sin planlagte ferie.

  • Michael Bager

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers aktualitet-, samfunds- og erhvervsredaktion i Odense. Jeg skriver både til Fyens.dk, Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis. Jeg har tidligere været mad- og boganmelder på avisen, arbejdet som webjournalist og været nyhedsredaktør på den tidligere radio Klubben i Fynske Medier, Jeg bor i Odense med min datter.

Mere om emnet

Se alle
2
Schaldemose i Bruxelles: - Alle møder i parlamentet er aflyst

Schaldemose i Bruxelles: - Alle møder i parlamentet er aflyst

Dansk øjenvidne: Jeg tror, folk var i chok

Dansk øjenvidne: Jeg tror, folk var i chok

Hollande: Angrebet i Bruxelles rammer hele Europa

Hollande: Angrebet i Bruxelles rammer hele Europa