Advokat afviser at afspille lækoptagelse


Advokat afviser at afspille lækoptagelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Christoffer Guldbrandsens afviser at offentliggøre dokumentation i lækagesagen før kommende retssag. Han fastholder samtidig, at spindoktor lækkede oplysninger.

Journalisten og filminstruktøren Christoffer Guldbrandsen fastholder, at han har beviser for, at forsvarsminister Søren Gades (V) spindoktor, Jacob Winther, stod bag lækagen om udsendelsen af jægerkorpset i 2007.

Christoffer Guldbrandsens advokat, Anders K. Németh, skriver i en kommentar til Ritzau, at "situationen er uændret" efter, at Jacob Winther har anmeldt journalisten og filminstruktøren til politiet for injurier. Senest har Danmarks Radio (DR) endvidere oplyst, at en ansat angiveligt har lavet en omstridt lydoptagelse, som Christoffer Guldbrandsen mener beviser anklagerne. DR kræver nu optagelsen udleveret.

- Christoffer Guldbrandsen kan indestå fuldt ud for sine udtalelser, og jeg kan endnu engang fastslå, at dokumentationen for disses rigtighed er utvetydig, skriver Anders K. Németh.

- Christoffer Guldbrandsen agter, af hensyn til princippet om kildebeskyttelse, ikke at bidrage til spekulationer vedrørende den omtalte lydoptagelses karakter, skriver advokaten.

Anders K. Németh advarer samtidig om, at Jacob Winthers polianmeldelse af Guldbrandsen vil trække sagen unødigt ud. Det vil medføre en forsinket retlig afklaring og dermed også en forsinket offentliggørelse af Christoffer Guldbrandsens dokumentation.- Jeg betragter en sådan forsinkelse som beklagelig, da det er i såvel Christoffer Guldbrandsens som offentlighedens interesse, at der hurtigst muligt kommer en retlig behandling af sagen, da det netop er i en sådan sammenhæng, at de faktuelle omstændigheder vil kunne belyses fuldt ud, skriver Anders K. Németh.

Advokat afviser at afspille lækoptagelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce