Frederick Borg Augustsen hentede en blank havørred op af vandet ved Odense Å og Fjord premieren 2016.

74 centimeter og 5650 gram. Det var, hvad Frederick Borg Augustsen trak op af vandet, da lystfiskere fra hele Fyn lørdag tog hul på sæsonen i Odense Å. Og de mål sikrede ham en solid førsteplads i konkurrencen, der fandt sted for 35. gang.

- Det er helt vildt, jeg har aldrig fanget sådan en stor fisk i Odense Å, siger den 24-årige lystfisker og biologistuderende, der havde fisket på den samme strækning hele dagen uden at mærke en eneste fisk.

Fisken tog krogen bare 12 minutter inden konkurrencen sluttede, og det hele skete lige foran indvejningen, hvor lystfiskerne var samlet forud for præmieoverrækkelsen.

I alt deltog 315 lystfiskere i premieren, der markerer, at fredningssæsonen er slut.

  • Bach-Laursen_Thomas_(2015)_014

    Af:

    Journalist, HD(A). Er skrivende på erhvervsredaktionen. Uddannet fra SDU i 2005 med praktik på Dagbladet Børsen. Har tidligere været på lokalredaktionen i Kerteminde, hvor også tovholderfunktionen på Kerteminde Ugeavis blev udfyldt over flere omgange. Senest da avisen blev relanceret i 2011. Siden blev der lavet nyheder til Fyens.dk og trukket i snorene bag tillægget Man:d, der i dag går under navnet Gear. Tjente de første lommepenge på en afløsertjans som avisbud. Gæt selv hvilket blad.