Allerede 1. juni skal Miljøstyrelsen have besat 71 stillinger i Odense, som et led i dens flytning. Tirsdag holdt styrelsen en slags jobmesse på SDU med 250 deltagere.

Økonomistuderende Morten Lisberg skal bruge de næste par dage til at tænke. Søndag er sidste frist til at søge en af de 71 stillinger, Miljøstyrelsen har slået op til dens forpost i Odense. Til besættelse 1. juni.

Til den tid har Morten Lisberg afleveret sit speciale på Syddansk Universitet og er klar til arbejdsmarkedet. Derfor kommer Miljøstyrelsens jobopslag som en appelsin i turbanen for Morten Lisberg, der er indfødt odenseaner og gerne vil blive i byen efter studietiden.

- Jeg har sagt til mig selv, at jeg vil søge stillinger indenfor en radius af 150 km fra Odense, og så vil jeg gerne vil have et job, som giver mening og er med til at påvirke samfundet, og der ser Miljøstyrelsen også spændende ud, siger Morten Lisberg.

Rekrutteringsmøde

Morten Lisberg var en af 250 studerende, der tirsdag var til Miljøstyrelsens rekrutteringsmøde i Videnbyen på SDU.

Mødet blev holdt for at sætte skub i processen med at besætte de 71 stillinger fordelt på fagområderne økonomi/samfundsfag, naturvidenskab, jura og it. Ansatte fra styrelsen var mødt op for at fortælle om de forskellige fagområder, og Morten Lisberg nåede at høre om både økonomi og it, inden han gik hjem for at tygge på, om han vil sende en ansøgning til Miljøstyrelsen.

I givet fald kan han se frem til samtaler allerede om 14 dage. Og måske blive del af holdet, når styrelsen åbner forposten i Englandsgade 1. juni.

Miljøstyrelsens direktør Lars Hindkjær var glad for det store fremmøde og jokede ligefrem med, at man gerne ville tage nogle af de fynske studerende med tilbage til København i den bus, styrelsens ansatte var kørt til mødet i.

  • Eriksen_Jesper_Mads_(2015)_005

    Af:

    Årgang 1963. Ansat på Fyens Stiftstidende siden 1989. Arbejder primært på Odense-redaktionen, men også med kultur og sport. All-round-reportage-journalist og klummeskriver.

Mere om emnet

Se alle
71 job: Miljøstyrelsen ledte efter mandskab blandt SDU-studerende

71 job: Miljøstyrelsen ledte efter mandskab blandt SDU-studerende

Miljøstyrelsen har fået 60 opsigelser

Miljøstyrelsen har fået 60 opsigelser

De studerende er klar til styrelsen

De studerende er klar til styrelsen