7000 sms'er skal bevise familiefars overgreb på piger


7000 sms'er skal bevise familiefars overgreb på piger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En 49-årig mand henvendte sig med falske navne til unge piger og havde blandt andet sex med retarderet pige.

En 49-årig mand fra Nordsjælland har gennem de seneste år opbygget et omfattende netværk af identiteter, som han har brugt til at kontakte unge piger på nettet.

Det er kommet frem tirsdag eftermiddag i Københavns Byret, hvor manden blandt andet er tiltalt for voldtægt af en 14-årig retarderet pige.

I alt skal manden have sendt og modtaget over 7000 sms-beskeder i sin korrespondance med 15 teenagepiger, som han ifølge anklagen forsøgte at lokke eller tvinge til sex.

I retten tilstår den tiltalte flere af de 25 forhold. Eksempelvis står han ved, at han sidste vinter afpressede en pige for penge under trusler om at offentliggøre nøgenbilleder af hende.

Han erkender også at have dyrket sex med den retarderede pige, som han samlede op i sin bil på Østerbro i København.

- Men jeg vidste ikke, at hun var 14 år. Og jeg vidste på ingen måde, at hun var retarderet, siger den tiltalte.

I det hele taget afviser han at have været vidende om, at han gjorde noget forkert.

- Det var spændende, og jeg så ikke noget forkert i at chatte med piger over 15 år, som jeg troede, de alle var, lyder det fra den 49-årige.

Specialanklager Jakob Buch-Jepsen fortæller, at det var den 14-årige piges mor, der satte politiet på sporet af sagen.

Siden overtog efterforskerne pigens profil på nettet og formåede på den måde at klarlægge mandens omfattende netværk af identiteter.

- Hej pige, jeg har to klienter fra London, der er interesseret i din krop. De er begge rige fyre, skal den tiltalte har skrevet til en af pigerne.

På den måde skal han ifølge anklagemyndigheden have forsøgt at overtale piger til sex mod betaling. I de fleste tilfælde afbrød pigerne imidlertid kontakten, inden det kom så vidt.

Den tiltalte kommer oprindeligt fra Tyskland, men har i en årrække boet i Nordsjælland med sin familie. Nu kræves han udvist.

Hertil kommer et krav om fængsel og en påstand om frakendelse af rettigheden til erhvervsmæssigt eller i forbindelse med fritidsaktiviteter at beskæftige sig med børn og unge under 18 år.

Retssagen fortsætter i næste uge.

7000 sms'er skal bevise familiefars overgreb på piger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce