50.000 med i klimakampagne


50.000 med i klimakampagne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

CO2-besparelser er blevet en folkesag, siger klimaminister Connie Hedegaard. Deltager nummer 50.000 har meldt sig til kampagnen "1 ton mindre".

Dansker nummer 50.000 har nu tilsluttet sig klimakampagnen "1 ton mindre", som derved har nået sit mål om at gøre CO2-besparelser til en folkesag, oplyser Klima- og Energiministeriet.

Det er Mette Linneboe Pedersen fra Dragør, der har afgivet løfte om at begrænse sit CO2-udslip. Hun lover at spare atmosfæren for næsten et ton drivhusgasser.

Kampagnen har krævet mere end en underskrift. Hver af de 50.000 personer, som har tilmeldt sig, har skullet vælge en række konkrete handlinger som deres personlige bidrag til at sænke CO2-udledningen. Deltagerne kan bruge CO2-beregnere på hjemmesiden www.1tonmindre.dk eller har krydset af på papirbaserede beregningsskemaer på gader og stræder, i butikker, byggemarkeder, på museer og ved mange store og små arrangementer.

- Det understreger, at 1 ton mindre-kampagnen har været en stor succes, når så mange borgere aktivt har taget stilling til de forandringer, vores klode gennemgår, siger klima- og energiminister Connie Hedegaard (K) i en kommentar.

50.000 med i klimakampagne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce