50-årig direktør fra Nordsjælland - her er Riskærs mand på Fyn

Rolf David Gøtze stiller op for Klau Riskær Pedersen på Fyn. Privatfoto

50-årig direktør fra Nordsjælland - her er Riskærs mand på Fyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rolf David Gøtze fra Hørsholm topper stemmesedlen på Fyn for det nye Klaus Riskær Pedersen-parti. Han har fortid i Forsvaret og en blandet erfaring fra erhvervslivet.

Det bliver Rolf David Gøtze, der opstiller for det nye parti Klaus Riskær Pedersen i Fyns Storkreds. Det fremgår af partiets hjemmeside.

Han bor i Hørsholm på Nordsjælland, er gift samt far til to børn på 9 og 11 år og er ifølge erhvervsstyrelsen direktør i flere selskaber. I januar 2018 blev han direktør og bestyrelsesmedlem i både Convenience Group ApS og i dette firmas datterselskab Dinnr ApS, der begge har hjemme i Hørsholm.

Ifølge sin hjemmeside kan Dinnrs app sørge for, at familiens aftensmåltid bliver leveret på arbejdspladsen i en køletaske. Virksomheden, der er stiftet i september 2016, har kun nået at aflevere et enkelt regnskab, der bød på et underskud før skat på 1,3 millioner kroner. Ifølge ham selv er der også afleveret regnskab for 2017, og underskuddet skyldes ifølge ham, at der er tale om et iværksætterselskab.

Rolf David Gøtze har option for mellem 5 og 10 procent af aktierne i Convenience Group og en tilsvarende aktiepost i it-virksomheden Servicelovers ApS, hvor han også var bestyrelsesmedlem indtil november 2018. Også dét er ifølge hans oplysninger et iværksætterselskab. Denne virksomhed havde et underskud på to millioner kroner i 2017 og har en egenkapital på 390.000 kroner.

Selskab til tvangsopløsning

Aktierne ejer han via sit selskab RDG Holding IVS, som er under tvangsopløsning, idet det fusioneres til selskabet Gøtze Aps. Der er ifølge ham selv positiv egenkapital i selskabet.

Den nye folketingskandidat ejer også selskabet RDG Consulting ApS, som ifølge sit regnskab driver konsulentvirksomhed, træner og uddanner ledere og bestyrelsesmedlemmer samt investerer i andre virksomheder. 2017 endte med et minus på 74.000 kroner før skat. Egenkapitalen er på 34.000 kroner. Også her er der ifølge hans oplysninger overskud i 2018.

Den 50-årige direktør har været i Forsvaret i flere år og har blandt andet været udstationeret som FN-soldat under krigen på Balkan. Han har i en årrække været spinning- og boksning-instruktør i forskellige fitness-kæder. På partiets hjemmeside fortæller han, at han tidligere har arbejdet med import fra primært Fjernøsten, har været eksportchef, salgsdirektør og virksomhedskonsulent.

50-årig direktør fra Nordsjælland - her er Riskærs mand på Fyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce