48-årig fængslet for drab på Maria


48-årig fængslet for drab på Maria

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

48-årig mand er fængslet for drab på Maria Møller Christensen, der efter en nytårsfest blev fundet kvalt med et par strømpebukser. Han skal nu mentalundersøges.

En 48-årig mand fra Herning er varetægtsfængslet for det brutale drab på 20-årige Maria Møller Christensen, der sparsomt påklædt forsvandt fra en nytårsfest kort efter midnat.

Manden nægter sig skyldig, men blev fængslet frem til 29. januar.

Han skal nu mentalundersøges efter ugerningen, hvor den unge kvinde blev kvalt med et par strømpebukser og udsat for et seksuelt overgreb.

- Vi kan ikke oplyse karakteren af den seksuelle overgreb, og formelt er manden udelukkende sigtet for drabet. Det er dog en teknikalitet, og jeg forventer, at han senere vil blive sigtet også for sexovergrebet, siger efterforskningsleder Ole Henriksen fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Den slanke 48-årige mand, der søndag blev bragt ind i retsbygningen i Viborg med et hvidt klæde om hovedet, nægtede at udtale sig, men valgte ikke at kære sin varetægtsfængsling.

Han sad i den indledende del af retsmødet tavs på anklagebænken iført en hvid bluse, jeans og et par sorte badesandaler.

Herefter valgte dommeren at hælde de tilstedeværende journalister ud af retslokalet med henvisning til, at vidner i sagen ikke skulle kunne høre detaljer om forløbet i medierne.

48-årig fængslet for drab på Maria

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce