45 grise aflives efter uheld som lukkede Storebæltsbroen

30 mand fra beredskabsstyrelsen er ankommet til vejen med redningscontainere og transportbiler for at indfange de mange grise. Det oplyser Beredskabsstyrelsen Sjælland på Twitter.

45 grise aflives efter uheld som lukkede Storebæltsbroen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vestmotorvejen E20 er igen farbar, efter at en grisetransport væltede og blokerede dele af vejen.

Det er igen muligt at køre i et spor på Vestmotorvejen E20 i østgående retning, efter at en grisetransport væltede og spærrede Storebæltsbroen.

Det oplyser Vejdirektoratet.

- Så er spor 1 farbart i østgående retning ved Korsør ved uheldet. Forvent dog fortsat forlænget rejsetid indtil omkring klokken 14.40, skriver Vejdirektoratet på Twitter.

Adskillige grise har måttet lade livet efter ulykken, hvor den store lastbil med væltede og spærrede for al trafik på Storebæltsbroen onsdag formiddag.

Nogle af dyrene har været klemt fast, mens andre blot slap fri af vognen uden at få skader.

Dyrlæger ankom til ulykkesstedet for at vurdere grisenes tilstand, fortalte Ove Christoffersen, der er vagtchef ved Sydsjælland og Lollands-Falsters Politi, onsdag formiddag.

- 45 grise er blevet aflivet på stedet, fordi de var kommet til skade ved uheldet. De andre 216 grise er kørt levende til nedslagtning, sagde vagtchefen.

Storebæltsbroen blev genåbnet i østgående retning mod Sjælland få timer efter uheldet. Men det har været længere kødannelser, da bilisterne kun drypvist kunne køre over Storebæltsbroen.

I vestgående retning har der ikke været problemer med trafikken, oplyste Vejdirektoratet ved middagstid.

Chaufføren, som kørte med de 251 grise, er ikke kommet til skade. Han blev kørt til sygehuset for at blive undersøgt, oplyste vagtchef Ove Christoffersen onsdag formiddag.

30 mand fra beredskabsstyrelsen ankom til vejen med redningscontainere og transportbiler for at indfange de mange grise. Det oplyste Beredskabsstyrelsen Sjælland på Twitter onsdag formiddag.

45 grise aflives efter uheld som lukkede Storebæltsbroen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce