35.000 vil se Operaen bag kulissen


35.000 vil se Operaen bag kulissen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Af Marianne Koch

mko@fyens.dk

Det Kongelige Teater i København har med den ny opera på Holmen fået en gave, som på mere end én måde tager pusten fra den gamle dame på Kongens Nytorv. Operaen skal indvies lørdag 15. januar med en gallafest for 1500 gæster - de fleste af dem repræsentanter fra giveren A.P.Møller samt det politiske, administrative og kulturelle Danmark.

Hertil kommer så de få ihærdige, der i denne uge overnattede i køen foran Det Kongelige Teater for at få overskydende billetter til denne gallaaften.

Vi andre må nøjes med hele herligheden på tv med start lørdag den 15. om aften kl. 19.

Men dermed er lysten ikke styret for rigtig mange danskere. Formidlingsafdelingen på Det Kongelige Teater er nemlig i disse dage og lang tid frem kommet på et overarbejde, man ikke havde regnet med.

Teatret annoncerede i efteråret, at grupper kunne komme på guidede ture for og bag scenen på den ny opera. Det skulle de aldrig have gjort, for teatret har solgt ikke færre end 35.000 billetter til ture i den ny opera.

- Vi har måttet ansætte 30 nye guider, siger en overbelastet formidlingschef fra teatret.

Hun kan dog trøste de opera-nysgerrige, der ikke kommer i grupper. For der er stadig få enkeltbilletter tilbage til guidede ture hver søndag kl. 10. Turen koster 100 kroner, men så inkluderer den foruden rundvisning også en film om hele projektet.

Tlf. 33696969 tager imod bestillinger.

35.000 vil se Operaen bag kulissen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce