35-årig fængslet for privat våbenarsenal i Ballerup


35-årig fængslet for privat våbenarsenal i Ballerup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En 35-årig mand er varetægtsfængslet i fire uger for at besidde ni skydevåben med ammunition.

En dommer ved Retten i Glostrup har lørdag varetægtsfængslet en 35-årig mand fra Ballerup i fire uger for besiddelse af ni skydevåben under særligt skærpende omstændigheder, oplyser anklager Bjørn Sejr til Ritzau.

Den 35-årige blev anholdt fredag aften, og under den efterfølgende ransagning af mandens lejlighed fandt politiet tre revolvere, to pistoler, en AK 47 automatriffel, en maskinpistol, en riffel, et oversavet haglgevær samt narkotika i form af hash.

Samtidig fandt politiet en mængde ammunition til de beslaglagte våben, og den 35-årig har erkendt de mange våben i lejligheden, fortæller anklageren.

- Vi slog til på baggrund af et tip, og vi er rigtig glade for at få de her våben væk fra gaden, siger Bjørn Sejr.

Den 35-årige har før været i kontakt med politiet, men er ikke tidligere sat i forbindelse med bandemiljøet, oplyser Bjørn Sejr.

Ifølge Ekstra Bladet har den 35-årig dog en relation til banden Loyal To Familia, som i øjeblikket er i konflikt med gruppen Værebros Hårde Kerne, VHK.

Det var politiets særlige bandeenhed Task Force Øst, der slog til mod manden som led i politiets intensive overvågning og efterforskning mod de dele af rocker- og bandemiljøet, der i øjeblikket er i konflikt.

- Vi skal nu se, om de her våben var på vej til at blive anvendt i rocker- bandemiljøet, eller om de har været anvendt, siger Kim Kliver, chef for Task Force Øst, til Ritzau.

Af hensyn til den videre efterforskning kan politiet ikke give yderligere oplysninger i sagen.

35-årig fængslet for privat våbenarsenal i Ballerup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce