Fyns Politi vil gerne i kontakt med beboere i Nyborg, der har set den mand, der fredag morgen blev fundet dræbt ved jernbanen.

Det var liget af en 29-årig mand uden bopæl, der fredag morgen afbrød togtrafikken over Fyn i timevis. Manden er identificeret, men politiet leder efter oplysninger om hans færden i Nyborg, skriver Fyns Politi i en pressemeddelelse fredag eftermiddag.

Den afdøde mand blev først opdaget af en togfører i et tog på strækningen mellem Nyborg og Odense. Han opdagede, at der kort før Nyborg i et lille skovområde mellem Duensvænge og Ringvej lå en afdød person mellem skinnerne. Politiet formoder, at mandens er blevet påkørt af et tog.

Den 29-årige var almindelig af bygning og iført sorte bukser og blå jakke. Hans pårørende er underrettet.

Årsagen og omstændighederne ved påkørslen bliver stadig undersøgt.

Togdriften blev indstillet omkring klokken 8.30 og genoptaget klokken 11.15.

  • Byline

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidende/Fyens.dk og skriver især artikler om det fynske erhvervsliv. Tidligere har jeg arbejdet på Dagbladet Børsen, Månedsmagasinet Penge og Privatøkonomi, Aalborg Stiftstidende og Dagbladet i Roskilde. Jeg er medlem af bestyrelserne for Odense Journalistforening og for KFUM-Spejderne Gråbrødre Gruppe i Odense. Jeg er født i Fredericia men bor nu i Åløkkekvarteret i Odense i et gammelt hus, som jeg ejer sammen med min kone, der er freelancejournalist og især arbejder for Fagbladet 3F. Vi har to voksne børn.

Mere om emnet

Se alle
2
Togene kan atter køre: Påkørsel i Odense har kostet mand livet

Togene kan atter køre: Påkørsel i Odense har kostet mand livet

3
Person dræbt i påkørsel: Togene kører igen mellem Odense og Nyborg

Person dræbt i påkørsel: Togene kører igen mellem Odense og Nyborg