24-årig kørt ned og tæsket


24-årig kørt ned og tæsket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet leder efter tre mænd af udenlandsk udseende, der i aftes bevidst påkørte og gennembankede 24-årig mand. Offeret er kendt fra bandemiljø i Ishøj.

En 24-årig mand gennemlevede et mareridt, da han i aftes blev jagtet både i bil og til fods af tre mænd på Københavns Vestegn.

Ved 20.30-tiden påkørte de tre mænd bevidst den 24-åriges bil på Motorring 3 ved Roskildevej-frakørslen, oplyser Københavns Vestegns Politi.

Efter bilen var tørnet mod autoværnet forsøgte den 24-årige at flygte til fods, men blev indhentet af sine plageånder, der bankede og sparkede ham gul og blå. De truede ham også med en pistol, inden de stak af i en mørk stationcar - muligvis en Mercedes.

Den 24-årige er indlagt til observation for hjernerystelse og med mange knubs. Vagtchef Brian Larsen kender ham fra en lokal gruppe fra Ishøj, og han betragter voldssagen som banderelateret.

- Vi ved endnu ikke så meget, men gruppen i Ishøj er altid i konflikt med en anden indvandrerbande fra Hundige, så det kunne godt være den vej rundt, siger Brian Larsen.

De tre overfaldsmænd beskrives som mellem 25 og 30 år og alle "af udenlandsk udseende" uden nærmere specifikation.

24-årig kørt ned og tæsket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce