22-årig fængslet for ildspåsættelse


22-årig fængslet for ildspåsættelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Endnu en mand er fængslet i sagen om en stribe påsatte brande, som venstreekstremister menes at stå bag.

Ved et lukket grundlovsforhør i Dommervagten i København, blev en 22-årig mand torsdag eftermiddag fængslet frem til den 6. juni.

Manden sigtes for at have forsøgt at sætte ild til Nordeas ejendom på Strandgade i København den 14. januar og for at have sat ild til politiets datacentral i Hvidovre tre dage tidligere.

En 26-årig kvinde, der også blev anholdt i sagen, er blevet løsladt, men hun er fortsat sigtet i forbindelse med branden på datacentralen, oplyser politikommissær Steffen Th. Steffensen.

Anholdelserne er de seneste i en sag, hvor en gruppe unge fra det venstreekstremistiske miljø mistænkes for at stå bag en stribe påsatte brande.

Sagen kom frem i offentligheden den 26. april. Efter længere tids efterforskning anholdt betjente fra Politiets Efterretningstjeneste en gruppe unge, da de tilsyneladende var ved at sætte ild på Politiskolen i Brøndby.

De fire unge blev varetægtsfængslet, og siden har politiet arbejdet videre med sagen. Omkring en halv snes tilfælde af brandstiftelse er angiveligt på listen over sager, som betjentene forsøger at hænge de mistænkte op på.

Blandt dem er et tilfælde, hvor der blev sat ild på kantinen hos Politiets Efterretningstjeneste i Søborg.

22-årig fængslet for ildspåsættelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce