Medlem af Sjælørbanden er ifølge Østre Landsret skyldig i drabsforsøg mod Brian Sandberg på en juicebar.
I byretten blev det til ni års fængsel, og 21-årige Dean Rehman slipper heller ikke for straf i landsretten. Det blev afgjort mandag, da Rehman blev kendt skyldig i drabsforsøg mod toprockeren Brian Sandberg.

Dean Rehman må dog vente en uge, før han får udmålt sin straf. Dommerne i Østre Landsret vil nemlig først samles igen på mandag, hvor straffen mod Dean Rehman vil blive udmålt.

Den 21-årige mand er dømt for at have skudt mod Brian Sandberg gennem ruden på juicebaren Joe & the Juice i Ny Østergade i København. Skyderiet fandt sted den 29. januar 2009.

Rockeren slap fra attentatforsøget med et overfladisk kødsår, som ikke holdt ham fra at kaste sig til jorden og søge i sikkerhed i en tøjbutik ved siden af juicebaren.

Politiet har tidligere oplyst, at Dean Rehman er medlem af Sjælørbanden, som ligger i et opgør med rockergruppen Hells Angels.

Brian Sandberg har været en af de mest omtalte personer i forbindelse med bandekrigen i København. Han er flere gange blevet forsøgt likvideret.

Ud over drabsforsøget på juicebaren blev Sandberg beskudt i oktober 2009, da han opholdt sig på en sushirestaurant på Strandvejen nord for København.

I øjeblikket er Brian Sandberg selv under anklage i en sag om en stribe drabsforsøg. Sandberg har angiveligt givet ordre til flere drab, som dog alle mislykkedes. Der falder dom i den sag til efteråret.