20-årig sexmisbrugt og dræbt nytårsnat

En ung kvinde er fundet død i en vaskekælder på Rolighedsvej i Herning. Kvinden er blevet dræbt og seksuelt misbrugt.
Foto: Ernst van Norde/POLFOTO

20-årig sexmisbrugt og dræbt nytårsnat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet bekræfter nu, at den 20-årige kvinde, der blev fundet død i Herning nytårsdag, er blevet dræbt og har været udsat for en seksualforbrydelse.

Der ligger en forbrydelse bag den 20-årige Maria Møller Christensens død nytårsnat i Herning.

Efterforskningsleder Ole Henriksen ved Midt- og Vestjyllands Politi oplyser, at de foreløbige undersøgelser af liget viser, at kvinden har været udsat for en seksuel forbrydelse og derefter er blevet dræbt.

Han vil af efterforskningsmæssige hensyn ikke fortælle, hvordan den 20-årige kvinde er blevet dræbt, eller om der er tale om en fuldbyrdet voldtægt.

Politiet vil gerne i kontakt med vidner, der har set den unge kvinde, efter at hun omkring midnat forlod den nytårsfest, hun var til i Museumsgade.

Maria Møller Christensen blev nytårsdag ved 11-tiden fundet død i en vaskekælder på Rolighedsvej i Herning.

Midt- og Vestjyllands Politi havde inden da ledt efter hende i mange timer, fordi hun omkring midnat forlod en fest i Museumsgade kun iført en T-shirt, nederdel og strømpesokker i 11 minusgrader.

Det er et mysterium, hvorfor kvinden forlod festen. Hun var mere eller mindre beruset og blev ifølge politiet ved 04-tiden set i den nærliggende Bredgade i Hernings centrum i selskab med tre unge mænd. De diskuterede angiveligt hvem af dem, der skulle låne hende et par sko.

20-årig sexmisbrugt og dræbt nytårsnat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce