20-årig idømt 12 års fængsel for drab


20-årig idømt 12 års fængsel for drab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

20-årig rocker skød otte år ældre mand ned i Vanløse efter banalt skænderi. Han overvejer at anke dommen, som blev afsagt af Retten i Lyngby.

Den 20-årige Simon Sonne blev i dag ved Retten i Lyngby idømt 12 års fængsel for drab på en otte år ældre mand i Vanløse i marts 2008. Offeret var Ahmad El-Omar, som måtte lade livet på grund af et banalt skænderi.

Han blev dræbt af et enkelt pistolskud affyret på otte-ti meters afstand. Skuddet ramte ham i maven, gik ud gennem hans ene balle og smadrede bagruden på en bil bag ham.

Den 20-årige tog betænkningstid med hensyn til en anke af dommen. Drabet skete på stillevejen Lillevang ved Islev Station 16. marts. Den søndag var Sonne og El-Omar kommet i skænderi ud for Sonnes forældres hus i Rødovre.

Fire unge mænd i en bil havde provokeret El-Omar, som forfulgte dem i sin egen bil. De fire søgte til Sonne, fordi de håbede, at han som tilknyttet rockergruppen Bandidos kunne skræmme El-Omar.

Sonne gik ud foran huset og krævede respekt, men fik et respektløst svar à la "knep din mor" fra El-Omar, som var stået ud af sin bil.

Efter bataljen kørte El-Omar til stillevejen, hvor han og en kammerat stod og pudsede deres biler, da Sonne dukkede op siddende på bagsædet af en tredje bil.

- Det store spørgsmål er, hvordan Sonne vidste, at de andre befandt sig der. Teorien er, at Rødovre er så lille, at den slags rødder ved, hvor de kan finde hinanden, siger anklager Ulrich Thomsen.

Sonne steg ud af bilen med pistolen i hånden og fingeren på aftrækkeren. Et vidne har forklaret, at de to mænd gik frem mod hinanden, hvorefter Ahmad El-Omar blev skudt ned. Han døde kort efter.

Et par dage senere meldte drabsmanden sig på Politigården i København.

20-årig idømt 12 års fængsel for drab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce