Fire unge mænd kørte natten til lørdag galt på den fynske motorvej ud for Odense. Ulykken kostede en 18-årig mand livet.

Fyns Politi modtog natten til lørdag klokken kvart i et alarmopkald om en ulykke på den fynske motorvej i østgående retning mellem afkørsel 53 og 52. I bilen sad fire unge mænd i alderen 18-20 år. Føreren havde mistet herredømmet over bilen og påkørt autoværnet, hvorefter bilen fortsatte ned af en mindre skråning, hvor den væltede om på siden.
En 18-årig mand fra Odense blev kastet ud af køretøjet og lå fastklemt under dette. Han blev kort efter erklæret død på ulykkesstedet af en ambulancelæge.

De foreløbige undersøgelser på uheldsstedet med bilinspektør, tyder på at aquaplanning kan have været en medvirkende årsag til ulykken.
Ved uheldet fik en anden 18-årig mand åbent lårbensbrud, en 20-årig mand fik flænger i hovedet, mens en 19-årig mand slap med en bule i hovedet.  • Byline billeder

    Af:

    Jeg er journalist og nyhedsredaktør på Fyens Stiftstidende og Fyens.dk. Med udgangspunkt i samfundsdelen af aktualitet-, samfunds- og erhvervsredaktionen i Odense skriver jeg primært om forhold i Region Syddanmark - herunder sygehusvæsenet og akutområdet. Tidligere har jeg arbejdet som erhvervsjournalist på avisen og har desuden en fortid på Jydske Vestkysten samt artikelbureauet Storyhouse. Privat bor jeg i Odense og har to børn.