18-årig dansk skiløber dræbt i Norge


18-årig dansk skiløber dræbt i Norge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dansk skiløber på 18 år dræbt på styrtløbsløjpe på Kvitfjell i Norge. Årsagen vil ifølge politiet aldrig blive klarlagt, da der ikke er øjenvidner til ulykken.

En 18-årig dansk skiløber omkom, da han onsdag ved en tragisk ulykke kørte af sporet på den olympiske styrtløbsløjpe Winterhogget på Kvitfjell i Gudbrandsdalen.

Norsk politi blev alarmeret om ulykken klokken 12.40, men ingen ved præcist, hvornår det er sket, da der ikke var nogen vidner til ulykken på østsiden af Kvitfjell.

Danskeren blev fundet ved siden af styrtløbsløjpen, der blev brugt under vinter-OL i Lillehammer i 1994. Her blev han fundet fastklemt mellem en stålwire og skibakken.

- Den unge mand havde pådraget sig alvorlige kvæstelser og døde kort tid efter ulykken, siger operationsleder Jørgen Berg, Gudbrandsdal Politidistrikt i Lillehammer.

En læge kom hurtigt til ulykkesstedet, men den 18-årige mands liv stod ikke til at redde.

Det var skipatruljen på Kvitfjell, som fandt den unge mand. Patruljen fik øje på en ski ved et hegn, og da patruljen begyndte at søge i området fandt de den forulykkede skiløber.

Den 18-årige var ifølge politiet sammen med fire kammerater på vinterferie på Kvitfjell. Ifølge avisen gd.no er de chokerede unge nu samlet på Kvitfjell Hotel, hvor myndighederne tager sig af dem.

Lensmanden (landbetjent) i Ringebu, Jan Erik Rundsveen, siger, at den 18-årige ifølge kammeraterne er god til at løbe på ski og vant til at køre off-piste. Derudover havde den dræbte hjelm på.

Dødsulykken sker to dage efter, at en 15-årig dansk pige kørte galt i terrænparken på den vestlige side af alpinanlægget i Kvitfjell. Hun er nu indlagt på Oslo Universitetssygehus.

Hendes skader i hoved og ansigt er alvorlige, men ikke livstruende.

18-årig dansk skiløber dræbt i Norge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce