17-årig er fængslet for drab i Holbæk


17-årig er fængslet for drab i Holbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To unge er sigtet i sagen om drabet på en kørestolsbruger i Holbæk 5. februar. Forbrydelsen er sket med "en spids genstand", siger politiet.

Politiet er tilsyneladende ved at opklare drabet på en 43-årig kørestolsbruger i Holbæk.

En dreng på 17 år sigtes for at have slået manden ihjel, og ved et grundlovsforhør lørdag har Retten i Holbæk varetægtsfængslet ham i fire uger.

Politiet har også sigtet en ung mand på 22 år, og i hans tilfælde er politiets materiale åbenbart svagere. I hvert fald har dommeren besluttet kun at opretholde anholdelsen af ham i tre døgn.

Grundlovsforhøret er foregået bag lukkede døre, og derfor ønsker Midt- og Vestsjællands Politi ikke at frigive flere oplysninger.

Omfattende tekniske undersøgelser og afhøringer af beboere nær gerningsstedet i Ladegårdsparken førte til, at de to blev anholdt fredag eftermiddag.

Drabet blev opdaget 5. februar. Offeret, 43-årige Michael Nielsen, var blevet stukket med en spids genstand og slået med en stump genstand, har politiet tidligere sagt.

Forbrydelsen blev formentlig begået natten mellem 4. og 5. februar.

I første omgang blev en 24-årig mand fra Kalundborg anholdt og fremstillet i grundlovsforhør. Han fik anholdelsen opretholdt i tre døgn, men politiet besluttede ret hurtigt at løslade ham.

Begge de senest sigtede er begge fra Holbæk-området. De har haft deres daglige gang omkring lejligheden og kendte offeret, oplyser politiet.

Den 43-årige var kendt for sin tilknytning til det lokale misbrugermiljø, og han lod tit folk fra miljøet overnatte i sin lejlighed.

17-årig er fængslet for drab i Holbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce