16-årig gik bersærk


16-årig gik bersærk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Normalt er det svært at knuse et kranie, sagde anklageren om den 16-årige drengs bersærkergang en tidlig morgen i oktober med en 48-årig mand som offer.

Den 16-årige drengs mor forlod grædende retssalen, da anklageren, statsadvokatassessor Anette Abildgaard, i stadiondrab-sagen fra Aalborg i dag i sin procedure, sagde, at det kunne være dejligt, hvis man kunne gå ind i hovedet på den tiltalte for at finde ud af, hvad han tænkte, inden han maltrakterede sit 48-årige offer i oktober 2007.

- Normalt er det meget svært at knuse et kranie. Der var ikke tale om et slagsmål, men et regulært, uprovokeret overfald, sagde anklageren og tilføjede omkring den videooptagelse af offeret, som drengen videregav til andre:

- Han ville have et trofæ. Hans handlinger tegner et billede af en koldblodig ung mand, der går bersærk. Der er tale om, hvad vi tidligere kaldte rovmord.

Anklageren kunne ikke komme i tanke om lignende fortilfælde i dansk ret.

Drengen, der på gerningstidspunktet var påvirket af alkohol og amfetamin, kan på grund af sin alder højest idømmes otte års fængsel, og spørgsmålet om skyld og straffens længde afgøres i morgen.

Den kortklippede dreng sagde grådkvalt til sidst i retsmødet:

- Jeg er ked af det, jeg har gjort. Jeg har mareridt hver nat, og jeg vil gerne undskylde, selv om det ikke kan bruges til noget.

16-årig gik bersærk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce