130.000 kroner til giraffen

Vi ville egentlig gerne kunne troppe op i Odense Zoo med en hangiraf til de to hunner på billedet, men man går ikke "bare" ud og køber en giraf. I stedet tilbyder vi at dække udgifterne, der er forbundet med anskaffelsen af en ny hangiraf.
Foto: Jørgen Hansen

130.000 kroner til giraffen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der var en stærk slutspurt på auktionen i aftes

En skulptur af Halmstad-granit skænket og begået af stenhugger Claus Nydal fik lige før klokken 21 hammerslag på 2900 kroner.

Det var absolut sidste vare i Lauritz.com's store giraf-auktion.

Emner, som vi gennem seks sommeruger havde byttet os til på avisen, samt en masse ting, skænket af Lauritz og andre glade givere, var under hammeren.

Og med forbehold for skribentens eventuelle regnefejl og mangel på overblik blev der solgt for 108.300 kroner.

Dertil skal lægges, at købernes salær på 20 procent også går ubeskåret til giraffen, og så bliver facit 129.960 kroner.

Vi skal dog lige afvente fintællingen her til morgen, men ét ligger fast: Vi kommer langt over de 100.000 kroner, som var målet, da vi for knap seks uger siden begyndte med to hvide mus, der blev byttet til et rygestopkursus, der blev byttet til .... og så videre.

Til det sidste var der aktivitet og bud.

Ud på eftermiddagen meldte indretningseksperterne Ramsing + Ramsing sig således med en lækker Charles og Ray Eames-designet stol, der kom med i 11. time og gik for rare 4300 kroner.

Leos scenetøj

Topscorer blev i øvrigt den assistance til et drømmehus, vi havde byttet os til hos bygningsingeniør Kaj Boriths i Fraugde. 13.500 blev der budt på Boriths' gavekort.

Eneste malurt i bægeret var denne skribents hjertebarn, Sussi og Leos selvgjorte autentiske scenetøj, der blot blev budt op i 300 kroner.

Og så noterede Jens Galschiøt sig som relativ topscorer. Han havde doneret en bronze-skulptur, der var vurderet til 1600 kroner, men fik hammerslag på præcis det dobbelte.

I alle andre tilfælde gik vi under vurderingen, så der sidder en og anden derude, som har gjort et røverkøb.

Men tilbage er altså omkring 130.000 kroner til hjælp til transport af en ny hangiraf til Odense Zoo. Mere end vi havde drømt om!

130.000 kroner til giraffen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce