Fyns Politi efterlyser Salwa Alaa Al Irawani, efter at hun er forsvundet fra en institution i mandags

I en uge har Salwa Alaa Al Irawani været forsvundet fra den institution, hvor hun har været anbragt, efter at hun blev tvangsfjernet fra sin familie af Odense Kommune.

Det er ikke lykkedes politiet at finde hende, derfor efterlyses hun nu i medierne.

Mandag den 7. oktober om morgenen forsvandt den 13-årige pige. Hvorvidt hun har fået hjælp eller er flygtet på egen hånd vides ikke.

- Det kan ikke udelukkes, at hun befinder sig et eller andet sted på Fyn, fordi hun har forbindelse hertil, siger vagtchef i Fyns Politi Lars Thede.

Han kan ikke løfte sløret for, hvilken institution, hun er forsvundet fra, men den ligger ikke i det område Fyns Politi dækker.

- Vi ved ikke, om hun er i fare. Men vi kan ikke have, at en 13-årig forsvinder. Vi leder efter hende for at sikre hendes trivsel, siger Lars Thede.

Salwa beskrives som spinkel, omkring 150 centimeter høj, med sort og lettere krøllet pagehår, kroget næse og mørke pigmentpletter i pande, på næse og på hage.

Ligger nogen inde med oplysninger om, hvor Salwa befinder sig, eller mener nogen at have set hende, kan man henvende sig til Fyns Politi på telefonnummer 114.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er nyhedsredaktør på Fyens Stiftstidende og redigerer blandt andet indlands- og udlandssider. Det er en også del af mit job at sørge for, at journalister og redigerende holder deadline sent om aftenen, så avisen kan nå i trykken til tiden og lande i din postkasse næste morgen. Som et bijob skriver jeg jævnligt for Fynske Mediers rejsemagasin, Siesta. LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/tinorueskovpedersen

Mere om emnet

Se alle
12
Væk i 38 dage: 13-årig pige er stadig forsvundet

Væk i 38 dage: 13-årig pige er stadig forsvundet

Har du set Salwa? 13-årig pige forsvundet fra institution i en uge

Har du set Salwa? 13-årig pige forsvundet fra institution i en uge

2
Fyn: 13-årig pige forsvundet i fem dage

Fyn: 13-årig pige forsvundet i fem dage