10 mænd mistænkes for drabsforsøg i opgør om hash


10 mænd mistænkes for drabsforsøg i opgør om hash

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

17. august blev to tyrkere stukket flere gange med kniv i Ishøj. I alt er 10 personer mistænkt i sagen.

En stor gruppe mænd med tilknytning til rockerklubben District 26 i Brøndby er mistænkt for at have forsøgt at dræbe to tyrkiske mænd med kniv.

Det fortæller vicepolitiinspektør Carsten Jansson fra Københavns Vestegns Politi efter en større aktion onsdag formiddag, hvor seks mænd blev anholdt i et rockerklubhus på Lyngager i Brøndby.

- Vi mener, at i alt 10 mænd står bag to drabsforsøg i Ishøj 17. august i en tyrkisk klub, siger vicepolitiinspektøren til Ritzau.

- Fire af de mistænkte har siddet varetægtsfængslet siden dagen efter drabsforsøgene, og nu har vi anholdt fire mere, siger han.

Efter onsdagens aktion er det således ikke alle de anholdte, der kan sættes i forbindelse med det voldsomme overfald i en tyrkisk klub på Baldersbækvej.

- Vi er stadig på udkig efter yderligere to personer, som er mistænkt for drabsforsøgene, siger Carsten Jansson.

Opgøret i den tyrkiske klub, hvor to mænd på 24 og 29 år blev stukket, er næppe banderelateret, men bunder snarere i uenigheder om hashmarkedet, fortæller vicepolitiinspektøren.

Torsdag regner politiet med, at de fire mænd, der onsdag blev anholdt for drabsforsøgene, vil blive fremstillet i grundlovsforhør.

Under ransagningen af rockerklubhuset på Lyngager 12 i Brøndby fandt politiet en del knive og en skarpladt pistol, men det vil de anholdte ikke kendes ved.

District 26 var indtil for nylig en del af rockerklubben Satudarah, men har siden brudt med klubben og er netop blevet optaget i den hollandske rockerklub No Surrender.

10 mænd mistænkes for drabsforsøg i opgør om hash

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce