10 cm ny sne fra torsdag

Torsdag, fredag og lørdag venter DMI snefald på 10-15 centimeter.
Foto: Michael Bager

10 cm ny sne fra torsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu kommer der en bunke mere. Sne. Om to dage, torsdag, vil det sne igen, og over weekenden vil mellem 10 og 15 centimeter lægge sig oven på den sne, som allerede dækker Danmark.

På Fyn kan det begynde at sne lidt allerede i det kommende døgn mellem tirsdag og onsdag morgen. DMI skriver i vejrudsigten for Fyn:

"Stedvis lidt sne af og til. Temperaturer mellem nul og tre graders frost. Tirsdag aften og onsdag nat mest tørt og en overgang måske ret klart vejr."

Torsdag, fredag og lørdag kommer snevejr op fra det sydlige Danmark og med mest sne til de vestlige egne.

- Selv om det ikke bliver en decideret snestorm, der rammer landet i denne omgang, vil mængden af sne alligevel kunne skabe trafikale problemer. Temperaturen kommer over frysepunktet, og det betyder, at nedbøren kan falde som slud eller tøsne, siger den vagthavende meteorolog ved DMI, Leif Andersen, til JP.dk.

Facit efter weekenden vil være, at der ligger mere sne på vejene, end der gør netop nu.

- Der vil falde cirka 10-15 centimeter ny sne i weekenden, og det vil blive liggende, fordi temperaturen kun lige vil snige sig over nul grader. Derudover tyder det på, at vi igen i næste uge må indstille os på minusgrader over hele landet, siger Leif Andersen.

10 cm ny sne fra torsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce