10 anholdt i stor hashsag


10 anholdt i stor hashsag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I alt 10 personer er blevet anholdt i en større sag om hashsmugling. I alt mener politiet, at man har afsløret smugling af et ton hash fra Spanien til Danmark.

Danske myndigheder har i samarbejde med politiet i Spanien, Frankrig og Tyskland afsløret en bande, der menes at stå bag indsmugling af et ton hash fra Spanien til Danmark. I alt har politiet anholdt 10 personer, og én af dem er allerede dømt.

I september anholdt politiet tre danske mænd i alderen 23 til 40 år samt en 43-årig mand fra Estland, der medbragte omkring 40 kilo hash. Den estiske mand er siden idømt to år og to måneders fængsel for indsmugling af omkring 70 kilo hash.

Desuden blev en 44-årig mand fra Estland sidste år anholdt på motorvejen ved Ringsted. I hans tysk indregistrerede bil fandt politiet 60 kilo hash.

7. januar slog tysk politi til og anholdt en 52-årig dansk mand i Hamburg. Manden, der normalt bor i Spanien, blev 29. januar udleveret til Danmark, hvor han i et grundlovsforhør i Retten i Roskilde blev fængslet.

I sidste uge slog tysk politi til igen og anholdt fire personer. Ved samme lejlighed beslaglagde man cirka 200 kilo hash.

Herhjemme er det Midt- og Vestsjællands Politi, der i samarbejde med Politiets Efterretningstjenestes Center for Organiseret Kriminalitet, bagmandspolitiet og Skat har efterforsket sagen.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi skulle der være flere anholdelser på vej i den omfattende sag.

10 anholdt i stor hashsag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce