10 anholdt efter skudopgør i Herlev

En mand er skudt i halsen i opgør i Herlev
Foto: POLFOTO/Thomas Graversen

10 anholdt efter skudopgør i Herlev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En 22-årig mand blev skudt i halsen og en anden brækkede ryggen under et voldsomt opgør i Herlev ved København. 10 personer er anholdt.

En 22-årig mand blev torsdag aften ramt af skud i halsen, formentlig fra en kaliber 22 pistol, oplyser politiet.

- Han blev hentet af en ambulance i Herlev Hovedgade, men det var tilsyneladende ikke gerningsstedet, og vi ved endnu ikke, hvor det er, siger vagtchefen hos Københavns Vestegns Politi.

Den unge mand blev i første omgang bragt til Herlev Hospital. Her stod ti personer, der er familie og venner til den sårede, da politiet nåede frem. De kommer alle fra området omkring Herlev og Ballerup.

- De bar tydeligt præg af, at have været i slagsmål, og de blev alle anholdt. En af dem viste sig at have brækket ryggen, så han måtte også indlægges, siger vagtchefen.

Desuden fandt politiet en bil med en knust bagrude, men intet tyder på, at offeret sad i bilen, da han blev skudt. Bilen tilhører dog et af hans familiemedlemmer.

Den 22-årige var ved bevidsthed, da han senere blev overført til Rigshospitalets Traumecenter, og han skulle være uden for livsfare.

- Der er ingen tvivl om, at der er tale om en form for et opgør, men om det drejer sig om narko eller er banderelateret ved vi ikke, siger vagtchefen hos Københavns Vestegns Politi.

10 anholdt efter skudopgør i Herlev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce