- Kom så med den asfalt

Erling Bonnesen i midten vil have udvidet motorvejen på Fyn så hurtigt som muligt.
Foto: Hans Østergaard

- Kom så med den asfalt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Jeg har brugt nogle dage til at tænke over, hvordan jeg skal forholde mig til udspillet fra den konservative trafikordfører Henriette Kjær om en ny bro mellem Bogense og Barrit som en aflastning for den vestfynske motorvej.

- Nu er jeg nået til det resultat, at hendes forslag ikke må stå i vejen for en udbygning af den vestfynske motorvej til tre spor i begge retninger. Her på Fyn er situationen, at vi vil have den asfalt, og det skal være nu.

Sådan reagerer det fynske folketingsmedlem Erling Bonnesen (V) på Henriette Kjærs overraskende udspil om en motorvejsbro mellem Bogense og området mellem Vejle og Horsens.

Erling Bonnesen kan godt se, at den kan blive en aflastning for den betrængte vestfynske motorvej.

- Men den kan ikke erstatte det tredje spor, siger han.

- Henriette Kjærs forslag er en vision, og i politik er det fint at have visioner. Men det er endnu finere at gøre en opgave færdig, før man tager fat på en anden, og derfor vil jeg meget nøje følge op på, at der i den kommende finanslov bliver sat penge af til det tredje spor. Projektet er jo princip-besluttet, og det eneste, vi mangler er pengene. Det håber jeg, at også Henriette Kjær er enig i, meddeler Erling Bonnesen.

- Kom så med den asfalt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce