- Hold nu lav profil, Mimi


- Hold nu lav profil, Mimi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MUNDKURV:Red Barnets hovedbestyrelse vil ikke læse mere i pressen om generalsekretær Mimi Jakobsens nye kæreste - nu skal hendes privatliv være privat
Red Barnets hovedbestyrelse er utilfreds med, at organisationens generalsekretær Mimi Jakobsen har udstillet sit privatliv og sin nye kæreste i pressen.

Ekstra Bladet har i flere dage kunnet berette detaljeret om Mimi Jakobsens stormende forelskelse i en gift mand, der sammen med sin kone gennem 28 år driver en institution i Vestsjælland for otte plejebørn.

Blandt andet fremgår det, at Mimi Jakobsen i løbet af de seneste ti uger har været på fem rejser med sin nye kærlighed til henholdsvis Tyrkiet og Grækenland.

Bestyrelsesformand for Red Barnet, Hans Poulsen, har talt med Mimi Jakobsen om sagen, og han fastslår, at hun gør et ganske udmærket stykke arbejde for organisationen, samt at han er tilfreds med den forklaring, som Mimi Jakobsen har givet på sin megen rejseaktivitet.

Presseomtalen får derfor ikke konsekvenser for generalsekretæren, der dog er blevet opfordret til at holde sit privatliv mere privat.

Så lidt blæst som mulig

- Det er ene og alene et spørgsmål om hendes privatliv.

- Men hvis der er blæst omkring en humanitær organisation og de ledere, der står bag den, så er det ikke noget, der fremmer selve den profilering af organisationen, som man gerne vil have.

- Derfor er vi selvfølgelig interesseret i, at der er så lidt blæst i pressen om os overhovedet om andet end, hvad der relaterer til vores virke som humanitær organisation, siger Hans Poulsen.

Næstformanden i hovedbestyrelsen Svend Erik Lilleøre har over for Ritzau givet udtryk for undren over, at Mimi Jakobsen på den måde har offentliggjort detaljer om sit privatliv.

Den undren deler Hans Poulsen - og han har viderebragt sin opfattelse af sagen til generalsekretæren.

- Man skal holde lav profil omkring sit privatliv, når man er en offentlig person. Det er helt klart - og så meget tæft bør man også have som politiker.

- Jeg er selv politiker i det daglige her i Hobro, og det er vigtigt, at man værner om sit privatliv, siger Hans Poulsen.

Negativ omtale

Da Red Barnet i år 2000 valgte at skille sig af med organisationens daværende generalsekretær Laue Traberg Smidt efter afsløringen af en række økonomiske uregelmæssigheder, var Hans Poulsen også formand.

Han var den gang meget opmærksom på, at den meget negative omtale var uhensigtsmæssig for organisationen - og det er stadig vigtigt for organisationen ikke endnu en gang at havne i den problematik, understreger Hans Poulsen.

- Men der mener jeg slet, slet ikke, at vi er henne med denne her sag.

- Men hvis der bliver nogen konsekvens af de her ting i forhold til folks opfattelse af Red Barnet, så synes jeg da, at det er uheldigt.

- Men vi vil ikke bære ved til et bål, der efter min opfattelse aldrig skulle være antændt, siger Hans Poulsen, der i samme åndedrag erkender, at Mimi Jakobsen med sine udtalelser langt hen ad vejen selv har bidraget til at antænde bålet.

Ifølge oplysninger i Ekstra Bladet skulle Mimi Jakobsen sammen med sin nye kæreste søndag være rejst til Bangladesh, men på grund af over-svømmelserne i landet er rejsen aflyst.

Red Barnet har flere projekter i Bangladesh, men hvorvidt der var tale om en rejse for organisationen, har bestyrelsesformanden ingen kommentarer til.

- Det har jeg ikke hørt noget om, siger Hans Poulsen.

Næstformand Svend Erik Lilleøre har kun én kommentar til formandens udtalelser:

- Jeg kan ikke være mere enig.

- Hold nu lav profil, Mimi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce