Fynske Venstre-folk: Fint at få undersøgt Holst-sagen

Som led i vores demokratikampagne Fyn for folket - bland dig, sætter vi den første uge fokus på, at det er svært at få nogle til at stille op til kommunalvalget. En del mener, at bedre honorering vil hjælpe. Vi besøger en af de nuværende politikere, Hans Luunbjerg (V), på gården i Kerteminde. Han har to børn på 5 og 8 år og har vaklet meget om han skulle stille op som V-spidskandidat eller hellige sig familien. DEmokratipatruljen (folkevogngen) triller ind på gårdspladsen (lille gods) 15.30. Da er børnene netop hentet fra pasning. Så det vigtige rent illustrationsmæssigt er at vi er på besøg hos en familiefar.
Foto: Birgitte Carol Heiberg

Fynske Venstre-folk: Fint at få undersøgt Holst-sagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmestre og lokalforeningsformænd for Venstre på Fyn er tilfredse med, at sagen om Carl Holsts brug af projektmedarbejderen Christian Ingemann Nielsen nu undersøges.

De fynske Venstre-folk afventer Statsforvaltningens undersøgelse, som bakkes op af regionsrådet, før de vil forholde sig til deres minister i sagen om den personlige assistent Christian Ingemann Nielsen.

Der er dog enighed om, at det er godt at få undersøgt sagen.

- Nu har jeg ikke set, hvad han udtaler i dag, men jeg bider mærke i, at et enigt forretningsudvalg i i Region Syddanmark anbefaler en undersøgelse. Så må vi afvente og se, hvad den munder ud i. Men når enigheden indikerer, at der er indicier på, at noget ikke er, som det skal være, er det relevant at få det undersøgt, siger borgmester Hans Luunbjerg i Kerteminde.

- Det giver ikke mening for mig at drage konklusioner, inden undersøgelsen er færdig. Men der er ikke tvivl om, at det havde været rarere for Carl Holst, hvis der ikke var usikkerhed omkring det, tilføjer Hans Luunbjerg, der ikke har oplevet, at sagen har påvirket hans arbejde i Kerteminde.

Luunbjergs borgmesterkollega og partifælle i Nyborg, Kenneth Muhs, er mere fåmælt:

- Det har jeg ingen kommentarer til. Det er en sag, der foregår i regionen, og det har ikke noget med Nyborg Kommune at gøre.

- Håber alt kommer frem

Steen Virkelyst, der er formand for Venstre i Faaborg-Midtfyn Kommune, håber på, sagen snart bliver lukket.

- Det er noget skidt, og jeg håber, alt kommer frem, så sagen kan blive lukket, og vi kan komme videre, siger han.

Om forsvarsministeren siger den lokale Venstre-formand:

- Han er startet lidt uheldigt, og det havde jeg ikke forventet. Personligt har jeg stadig tillid til ham, men jeg håber, de ting, han har sagt, er rigtige. Ellers kan det godt være, der kommer et tillidsbrud.

I Odense vil den lokale formand Kasper Ladingkær se, hvad undersøgelsen ender med, før han udtaler sig om tillid.

- Vi har det som vores regionsrådsformand: Vi er nødt til at kigge på, om der er sket noget forkert. Statsforvaltningen er jo gået ind i det, så det går sin gang nu. Jeg kan ikke svare på, om vi har tillid til ham, før jeg ved, hvad der er sket. Vi afventer undersøgelsen.

Borgmesteren i Assens, Søren Steen Andersen, sidder i dag i budgetforhandlinger og har ikke ønsket at udtale sig, før han har fået mulighed for at sætte sig bedre ind i den seneste udvikling i Holst-sagen.

Fynske Venstre-folk: Fint at få undersøgt Holst-sagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce