Den nu tidligere Miljø- og Fødevareminister Eva Kjer Hansen (V) har ikke mistet popularitet i sit bagland.

I Aabenraa, hvor den snart forhenværende miljø- og fødevareministrer Eva Kjer Hansen (V) bor, er der fuld opbakning til Venstre-kvinden.

Venstres kredsformand i Aabenraa, Leif Andersen, oplever, at der både i partiet og blandt "andre liberale" er meget stor begejstring for Eva Kjer Hansen, der er opvokset og har boet på Aabenraa-egnen hele livet.

- Jeg vil sige det sådan, at hun er mere populær end nogensinde, og hun skal nok få et kanonvalg næste gang. Hun har ofret sig for Lars Løkke Rasmussen og har bare gjort sit arbejde som aftalt i blå blok, siger Leif Andersen med henvisning til, at Eva Kjer Hansen har forhandlet en landbrugspakke hjem med støtte fra blandt andre Dansk Folkeparti, Liberale Alliance og Konservative.

Efter forskere har rejst kritik af beregningerne bag pakken, har Konservative kritiseret, at de under forhandlingerne ikke fik at vide, hvordan regnestykket var blevet til. Partiet troede, at pakken i de første år var grønnere, end den egentlig er, har Konservative anført.

Mere om emnet

Se alle
29
Danmarks Naturfredningsforening: - Skaden er sket

Danmarks Naturfredningsforening: - Skaden er sket

5
Svane om ministerafgang: Eva Kjer tog en for holdet

Svane om ministerafgang: Eva Kjer tog en for holdet

17
Eva Kjer Hansen trækker sig som minister

Eva Kjer Hansen trækker sig som minister