- Bestig et bjerg fra istiden


- Bestig et bjerg fra istiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ibjerget ved Tarup Davinde kan nu blive en del af Den Fynske Naturkanon, og det kan bjerget takke Nina Larsen fra Årslev for.

- Det er en oplagt naturperle til jeres kanon, siger hun i sin indstilling.

Ibjerget er en ås fra istiden, som stort set er omkranset af løv og nåleskov. For få år siden blev sydsiden ryddet, og det har gjort oplevelsen endnu større:

- Lysningen har gjort, at man fra toppen af Ibjerget har den smukkeste udsigt ud over de mange søer, enge og marker så langt øjet rækker, så det er absolut anstrengelsen værd at bestige denne lille naturperle, siger Nina Larsen, som har vedlagt billede som bevis.

Foruden den skønne udsigt fra toppen, hvor der er bord og bænke, byder sydsiden på mange små snacks i sensommeren i form af hindbær, brombær, skovjordbær og kirsebær.

Den omkransende skov og natur byder også på oplevelser for både store og små.

- At gå fra den musestille nåleskov og ud i løvskoven fyldt op af fuglenes sang er lige overvældende hver gang. Midt i skoven er den skønneste græseng, som rummer et rigt blomster- og insektliv- Et hit for især de små, at gå her og plukke blomster og se sommerfugle i rig bestand, siger Nina larsen, og kalder det en skøn oase, hvor man på at splitsekund glemmer hverdagens stress og jag, og betages af naturens mange nicher.

- Bestig et bjerg fra istiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce